right_partnerek.gif
 
 Bp. XV. kerület Önkormányzata
 
Kereskedelmi és Iparkamara XV. kerületi szervezete

right_partnerek2.gif

 

Archívum
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok és piac területén található IX-es nyilvántartási számú, 20 m2 alapterületű pavilon tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok és piac területén található XXIII-as nyilvántartási számú 4m2 alapterületű pavilon tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok és piac területén található IX-es nyilvántartási számú, 20 m2 alapterületű pavilon tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok és piac területén található XVII-es nyilvántartási számú 11m2 alapterületű üzlethelyiség tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok és piac területén található XIII-as nyilvántartási számú 11m2 alapterületű üzlethelyiség tartós bérlésére.
Minden hétvégén, pénteken és szombaton használt cikk és ruhabörze az Újpalotai Piacon!
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található Újpalotai Vásárcsarnok és Piac területén újonnan létesített - kereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas - XIII-as nyilvántartási számú üzlethelyiség tartós bérlésére. A pályázat leadásának határideje: 2016. december 03.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található Újpalotai Vásárcsarnok és Piac területén újonnan létesített - kereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas – XVII-es nyilvántartási számú üzlethelyiség tartós bérlésére. A pályázat leadásának határideje: 2016. december 03.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található Újpalotai Vásárcsarnok és Piac területén újonnan létesített - kereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas – XVII-es nyilvántartási számú üzlethelyiség tartós bérlésére. A pályázat leadásának határideje: 2016. szeptember 09.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok területén található VI/B nyilvántartási számú terület tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található Újpalotai Vásárcsarnok és Piac területén újonnan létesített - kereskedelmi tevékenység folytatására alkalmas – XVI-os nyilvántartási számú, 11m2 alapterületű üzlethelyiség tartós bérlésére. A pályázat leadásának határideje: 2016. augusztus 23.
A CSAPI-15 Kft. pályázatot ír ki a Nyírpalota úti vásárcsarnok területén található VI/B nyilvántartási számú terület tartós bérlésére. Bérelhető terület: 2m * 3m, összesen: 6m2 A pályázati feltételeket tartalmazó dokumentáció átvehető a CSAPI-15 Kft. üzemeltetési csoportján 2016. augusztus 8-tól, szombat kivételével munkanapokon 8:00-16:00 között. A pályázattal kapcsolatos bővebb információért forduljanak a Kft. üzemeltetési csoportjához.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Kolozsvár utca 48-50. szám alatt található piac területén elhelyezkedő XII-es nyilvántartási számú árusítóhely tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft, mint Bérbeadó pályázatot ír ki a 1156 Budapest, Nyírpalota út 52. szám alatti Újpalotai Vásárcsarnok és Piac külső területén található V-ös nyilvántartási számú, 20m2 alapterületű árusító pavilon piaci kereskedelmi tevékenységi körben történő hasznosítására.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található vásárcsarnok külső piaci területén található 1-es és 2-es számú árusító asztalok tartós bérlésére.
Március elejétől november végéig minden héten, pénteken és szombaton használtcikk börze lesz az Újpalotai Piac felújított részén. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és régi, megunt használati tárgyait eladni vágyót!
A CSAPI-15 Kft. által november-december hónapra meghírdetett baba-mama, használt ruha börze időpontok mellett, közkívánatra 2015. december 4-én (pénteken) is használtcikk börzét tartunk az újpalotai piac átépített részén.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Kolozsvár utca 48-50. szám alatt található piac területén elhelyezkedő XII-es nyilvántartási számú árusítóhely tartós bérlésére.
A CSAPI-15 Kft., mint a XV. kerületi piacok és vásárcsarnokok üzemeltetője pályázatot ír ki a Nyírpalota út 52. szám alatt található Újpalotai Vásárcsarnok és Piac területén található XXIII-as nyilvántartási számú pavilon tartós bérbevételére.
Szeretettel várunk minden 18. életévét betöltött magyar államporgárságú magánszemélyt, aki szeretné eladni családja megunt, kinőtt, fölöslegessé vált felnőtt és gyermek ruháit, játékait, egyéb használati tárgyait.